tisdag, november 01, 2011

Inflyttning

I veckan som gått har vi fått färg på golvet i den nya delen av fabriken och det börjar bli varmt trots att vi inte har någon uppvärmning i lokalen. Det har tätats och takfoten har kommit på plats.

Efter jobbet i fredags tog jag bilen till Fredhäll, de första 5.5 milen tog 30 minuter och den sista milen en timma :-(

Vi packade ihop Miss G's saker och flyttade dem till den nya lägenheten som nu står så gott som klar vid Globen. Ett besök till den stora möbeljätten var så klart obligatoriskt och vi åt en tvårätters lunch bestående av en toast Skagen och en Ceasarsallad. Gick sedan runt för att hitta rullgardin och väggfäste till teven.

Under tiden slet flyttfirman från Uppsala för att få upp alla kartonger och möbler i lägenheten tre trappor upp, av vilka vi sedan fick bära ner hälften till förrådet. Ett förråd som hade en dörr aningen mindre än den madrass som skulle in. Tog en hammare och demonterade en hylla som var ivägen och vips så hade jag lite ved och lite reparations material till Miss G's soffa som någon suttit sönder.

Denna vecka ska vi smälla upp hyllsystem på jobbet och eftersom det är kortvecka så ska jag åter till Globenområdet och fixa med Miss G's lägenhet, kanske bada lite bastu och njuta av vad Stockholm har att erbjuda.

Glad Allhelgonahelg på er.
M

Inga kommentarer: