tisdag, mars 13, 2012

Koh Chang

Jaha ÄNTLIGEN så finns det ett Internet som fungerar, har haft sporadiska uppkopplingar som varit så sega att ett 14.4 modem varit som en sportbil mot en sköldpadda :D

Sitter nu på flygplatsen i Trat och väntar på flighten som ska ta oss till Bangkok ett par dagar, förhoppningsvis med lite shopping av kläder och annat samt lite coola sevärdheter.

Har inte kunnat dyka då det inte varit så bra sikt i havet, dock tog vi en tur igår för 500 Baht, runt 120 spänn, den startade 8.40 med upphämtning på Happy Turtle och sen gick båten ut till 4 öar med snorkling, en timme vid varje ö. Redan innan första ön fick vi lunch, lite blandade Thailändska rätter, hett och gott, sen efter andra ön var det dags för räkor stora som kräftor, nykokta på båten, och ananas och melon saftiga som bara den. Vi strosade runt lite på den sista ön Koh Wai, och när vi sen kom hem till Happy Turtle igen var klockan 17.30 Klart värt varenda öre :D

Vårt första hotell på Koh Chang var Chang Buri och det kan jag varmt rekommendera, Miss G likaså, det ligger vid White Sand Beach, stort rum och trevlig personal, lyxig pool och gott om butiker. På Happy Turtle som min gamle rugbypolare äger åt och drack vi gott och billigt och gick en fantastiskt rolig kurs i Thailändsk matlagning, sjukt mycket mat som vi fick spara till middag dagen efter och dagen efter det, trots att vi åt under hela kursen :D Våra tack går till Nick och hans fru So och även till de andra gästerna på Happy Turtle, hoppas på återseende.

Nej nu måste vi gå på vårt lilla propellerplan som på mindre än en timma tar oss till storstaden Bangkok, sen blir det tåg in till centrum där vårt hotell ligger, ett av de högsta i stan.

Ha det gott där hemma, lev å må.
M

Inga kommentarer: