söndag, mars 25, 2012

Kung Bore är död, länge leve våren!

Hallå där, hoppas att ni njuter av vårvärmen.

Jag fortsätter där jag slutade... Vi kom fram till flygplatsen i Bangkok och tog tåget till näst sista stationen och sen var det bara ett par hundra meter till hotellet. Det var gott om utrymme 55 m2 men det var illa med renoveringen så det var lite småskabbigt.

Vi hade turen att ha en av de större nattmarknaderna direkt utanför dörren. Poolen låg på våning 11 och där var det bra service och bra käk till låga priser.

Vi var till MBK som i min mening är lite väl överskattat då 2500 butiker säljer allt som du kan köpa billigare någon annanstans. Jag var runt och kollade in lite tempel och sånt en halvdag och på kvällen så tog vi en tur på floden med tillhörande middag, det var lite som att åka Finlandsfärja, trångt vid buffén:D

Vi hade räknat lite fel och hade en natt extra i Bangkok och tog därför in på ett hotell vid flygplatsen, ett billigt hotell med enkel utrustning men fräscht, Miss G tog en timmes massage medan jag satt och drack öl och läste Guillo på balkongen och tittade på de plan som passerade på ett par hundra meters avstånd. Vi gick upp strax före 3 på natten för att ta oss till flyget hem.

Aerosvit hette bolaget som gav oss juice och vatten och sen en stadig frulle, för att sen bara ge oss alkoholfri dricka i över 7 timmar innan vi fick lunch, för att sedan landa i Kiev och byta flyg. Där var det rea på taxfree butiken och jag köpte lite Baileys, gin och en flaska rött till kvällens middag. Vi landade vid 15-tiden och tog en taxi hem, gick till ICA och handlade middag och somnade sen sött vid 21-tiden.

Dagen efter hämtade jag upp Yoda hos Nicke, hon hade haft det bra där men var lycklig över att få komma hem till sig. Hemma var det, tack vare lilla mamsen, nystädat i köket och blommorna hade klarat sig bra, hoppas nu att de skott jag tog med mig från Koh Chang ska klara sig.

I veckan har det varit mycket jobb och jag lyckades slå omkull en mjölktetra över Freddan så att han fick byta både tröja och byxor. Vi har tydligen infört bakfredag och det betyder att jag ska leverera något smaskigt till fikat på fredag, det får bli en Pavlova tårta, den brukar gå hem.

Sitter på tåget och är snart framme, ha det så gott och ta nu fram grillen och ute möblerna när ni ställer fram klockan :D
M

Inga kommentarer: