söndag, juni 17, 2012

Snart midsommar och semester :D

Så skriver vi slutet på ännu en vecka och än har sommarvärmen lyst med sin frånvaro.

Jobbmässigt går det bra, nästan lite för bra, vi har fixat packmaskinen så att den går riktigt bra. Min spikplockare börjar gå riktigt bra och lika så roboten, dock ligger vi efter med rörnitar och rensning av tassar men det kommer att lösa sig i nästa vecka. Dock sitter vi en gigantisk order som ska gå innan semestern och det ser ut som att det blir lite övertid i veckan och nästa om vi ska hinna ikapp.

Annars har jag klippt lite gräs mellan skurarna, jobbat på den gamla altanen samt städat i vardagsrummet eftersom det vart lite stökigt med ännu en TV i rummet. I Uppsala pågick Cosplay SM på Uppcon 12 som är det sista då det växt sig för stort för arragörerna.Dock tog jag mig tid att åka till Miss G i den kungliga huvudstaden för att gå på Fotografiska, ett besök väl värt de 110 kronor det kostade att komma in. Vi tog en sväng förbi NK för att se om de hade palmmärg, dock hade jag inte lust att pung ut med 79 spänn för en liten glasburk, så vi gick vidare till Hötorgshallen och där hade de en lite mindre burk för 59 kronor, så den fick det bli.
Väl hemma hos Miss G, som två dränkta katter, så åt vi en massa gott och tittade på en av tidernas sämsta filmer, Sean Banan inuti Seanafrika, rekommenderas INTE. Idag vaknade vi sent och tog det bara lugnt och slösurfade efter fritidshus vid havet. 

Dock tog jag mig tid att åka till Miss G i den kungliga huvudstaden för att gå på Fotografiska, ett besök väl värt de 110 kronor det kostade att komma in. Vi tog en sväng förbi NK för att se om de hade palmmärg, dock hade jag inte lust att pung ut med 79 spänn för en liten glasburk, så vi gick vidare till Hötorgshallen och där hade de en lite mindre burk för 59 kronor, så den fick det bli.

Väl hemma hos Miss G, som två dränkta katter, så åt vi en massa gott och tittade på en av tidernas sämsta filmer, Sean Banan inuti Seanafrika, rekommenderas INTE. Idag vaknade vi sent och tog det bara lugnt och slösurfade efter fritidshus vid havet. 


När jag sen skulle åka hem gick det inte att lösa biljett via mobilen, fick 3 meddelanden från SJ att pga problem med mobilnätet så gick det inte att lösa biljett. Jag fick trots det gå igenom spärren och tog tåget mot T-Centralen, undertiden försökte jag koppla upp mig men utan att lyckas, när jag tittar upp så ser jag att jag lämnar T-Centralen, skit oxå. Kliver av på nästa station och tar nästa vagn tillbaks för att sen småspringa till spår 15 för vidare färd mot Uppland Väsby, förklarar för spärrvakten vad som hänt och han vinkar förbi mig med orden "På egen risk", kommer upp och hinner in på pendeltåget och minuten senare rullar vi. Bytte till Upptåget och där räckte det för en gångs skull med UL-kortet trots att man ska ha SL-biljett också mellan Upplands Väsby och Knivsta, ibland har man tur, kanske ska köpa en trisslott i kiosken hemmavid.


Som vanligt skriver jag på tåget, för att ha något att göra, men kommer inte åt att lägga upp detta förrän jag kommit hem pga ingen kontakt med mobilnätet. Ta hand om er alla och hoppas att alla får fint väder till midsommar, Miss G och jag har bokat in oss på Cinderella på torsdag och kommer således att vara till havs på midsommarafton fram till 16-tiden.

Puss och kram

MInga kommentarer: