söndag, november 02, 2014

Så var oktober över och så även sommartiden.

 Byggandet av nya gymnastikhallen hemma börjar ta fart och nu är väggarna på väg upp, verkar som att de flesta hus byggs på samma sätt nu.
 Lite extra gott på fikabordet på jobbet då chefen fyllde år, synd att vi var så få på plats att få smaka på godsakerna ;) Behövdes då det var sjukt mycket att få ordning på.
 Äntligen har jag fått så mycket plats att man kan använda trucken för att få upp varor på pallstället och lite bättre översyn av var och vad vi har att skicka till våra kunder.
 Trots att det var dags för helgdagsfirande så jobbade vi över i fredags och då sa chefen att vi kunde välja ut en middag på Latitude-59. Bra där chefen :)
 Sara och Tim hade fullt upp att serva ett större gäng som tog shots gång efter annan :)
 På vägen hem träffade jag ett gäng som skulle på fest i Örbyhus, resten av vagnen var full av andra som varit eller skulle på Halloween fest.
 Fick en friplåt via Facebook på en bomässa på Fyrishov, kan ju vara skoj att se.
 Passerade Idunagatan på väg till Fyrishov, tror att gamla Skattkammaren kommer att bli studentboende med separata ingångar.
 Mycket chocklad på mässan, vad det nu har med boende att göra.
 Verkar som att dagens pensionärer har blivit för lata för att gå.
 Stor ost, inte så billig som ni ser på skylten 450 spänn kilot.
 Det var ju gott att smaka på ostar men så mycket med boende hade det väl inte att göra.
Snygg och läckert utomhus spa fanns det vilket påminde mig om att ta tag i vinter förvaringen av min egen pool, nu ska den in och bli ren och torr och stoppas in i en garderob fram till i vår.

Ha en fantastisk höst på er, själv väntar jag på att min lilla Färing ska komma hit och förgylla min tillvaro, hon kommer på fredag och stannar i två veckor. Ska försöka tigga till mig lite ledigt under den tiden, jag kan ändå inte tillföra så mycket på jobbet förrän om ett par veckor då jag får en ledig maskin. Ha det gott i höstrusket :)

Inga kommentarer: