tisdag, april 26, 2011

En åttioåring har firats av.

Nu har det gått en vecka lite drygt sedan vi nästan avslutade jobbet med att fixa till Miss G's lya i Gubbängen och den finns nu ute till försäljning på Hemnet. Det vart så fräscht och mäklaren har fått till bra bilder av den också.

Miss G, hennes son, hans kompis och jag samt Sissi tog bilen upp till Sundsvall och Alnö för att fira Miss G's mamma, som fyller 80 år. Vi började på fredagen med lite enklare matlagning i hennes kök för att sedan åka ut till stugan på Alnö och mysa lite.

På lördagen var vi hem till Miss G's syster innan vi åkte hem till deras mor för att plocka upp henne och sedan åkte vi alla med färdtjänst ner på stan. Det blev restaurangbesök med mycket god mat och dryck och efteråt såg vi till att färdtjänst kom och hämtade henne och Miss G's syster, Miss G och jag gick vidare till Daltons och tog oss några öl m.m.

Söndagen tog vi det lugnt och chillade med Sissi och tittade på Alnös kyrkor, grillade hemma hos Miss G's syster och sen åkte vi ut till stugan och förberedde oss för en tidig avfärd hemåt. Hann även med att gissa städer på #fotoorientering på Flickr.

Annandag påsk gick vi upp tidigt och plockade upp pojkarna på stan och åkte sen hem till Tierp och premiärgrillade i uterummet, korv med bröd och räksallad. Tvättade av bilarna med högtryckstvätten innan de alla for hem till Gubbängen, jag passade på att tvätta, se på film och fixa lite hemma.

Denna vecka har jag massor att göra på jobbet, mest åt C.O. och Miss G ska ha visningar i dagarna tre på den nya fina lägenheten.

Ha det så gott allesamman.
M

Inga kommentarer: