söndag, juni 12, 2011

Råttor...Hallon blåbär!

I fredags tog jag bilen till jobbet och parkerade på Idunagatan, det finns ju ingen gårdsplan längre på jobbet. I bilen fanns tält, liggunderlag och sovsäckar samt klädombyte. Vid 11 gick vi på fabriken och gubbarna som gräver samt nya chefen med son till Java för att ha lite byggmöte och svulla i oss av buffén som var helt kanon.

Efter jobbet åkte jag och handlade och begav mig mot kungliga hufvudstaden, för att lasta över packningen i Miss G´s bil, den gamla skruttiga Volvon. Vid 18-tiden kom vi iväg och vi stannade i Gamleby för att smälla upp tältet och då visade det sig att jag bara fått med mig det lilla innertältet :-(

Vi fick dock plats och efter att ha lagt in all utrustning så tog vi oss in till centrum av Gamleby och gick på den enda öppna pizzerian och tog en öl och en makalöst god Mexicana. Sen hem till tältet och delade på en flaska Graham Beck Shiraz/Viognier. Vaknade tidigt som fan och vid 7 drog vi vidare mot Kalmar.

Väl i Kalmar så gick vi in på toa på Baronens köpcenter och gjorde vår morgontoalett för att sedan vandra in i gamla stans centrum för en macka och kaffe. Med frukosten avklarad tog vi en kort rundvandring i stan och vid slottet för att sedan ta oss ut på Ölandsbron.

Väl ute på Öland, första gången för Miss G, så såg vi lite av Borgholms slottsruin och gjorde sedan Borgholm lagom innan vi tog oss till bilfirman i Kalmar för att testa den nya bilen, en Mazda RX-8. Det hela föll väl ut och efter en timme var allt klart och vi åkte hem i en bil med ratten på fel sida men med rejält med muskler, 231 hk och den var grymt kul att köra.

Idag ska vi titta på den lägenhet som Miss G ska bo i den närmsta tiden, tills hennes egen är färdigrustad.

Ha en skön söndag alla.
M

Inga kommentarer: