fredag, juni 03, 2011

Sommar, sommar, sommar...

Hallå där kött å blåbär!
Kortvecka som det var så passade jag på att besiktiga släpet innan jag drog vidare mot storstadens brus. Onsdagen var i övrigt lugn, men torsdagen spenderade vi timmar i Miss G's vindsförråd och fyllde sedan min bil med prylar som skulle kastas, tanken var att vi skull åka tlil återvinningscentralen samma kväll men Miss G var helt slut

Istället tog vi oss in till stan och besökte Smaka på Stockholm och åt dumplings med Kimchisallad, friterad potatis med chilli och vitlök samt musslor. Vi såg Ulf och Lena Adelsohn, mingla in på stället vi just lämnade för att sedan ta oss runt eken och slutligen hamna på Engelen. Sedvanligt röj och många timmar senare lyckades jag komma med en tunnelbana trots att telefonen lagt av efter att jag betalat med SMS-biljett.

Fredagen spenderades i soffan medan Miss G jobbade och sen på eftermiddagen så åkte vi till tippen i Högdalen för att sedan ta oss till Länna och titta på nya kök och badrum, dock med svårighet att få ihop färgerna i kakel och klinker. Därefter åkte vi till Kakelspecialisten vid Globen och det vart det ju inte lättare av, när de stängde så tog vi en sväng förbi hennes nya lägenhet för att se om det syntes något av branden, men det gjorde det inte.

På hemvägen plockade vi upp lite grillad kyckling och potatissallad och tog oss ner till Gubbängsfältet och poppade en flaska bubbel till det i solen. Därefter hem för lite googling på kakel, toastolar, handfat, bilar med mera. I morgon far vi vidare mot Uppsala och Tierp.

Sov gott mina små nassar, nöff nöff
M

Inga kommentarer: