söndag, juni 19, 2011

Sommar, sol och regn.

Woop woop!

Söndag redan och massor att göra innan midsommar. På jobbet händer det massor, det grävs och stökas och nu är det snart dags för betong att läggas. Miss G har fått se sin lägenhet innan det är dags att lämna in byggritning till byggledaren.

Hemmavid så har regnet gjort att det inte blivit något klippt, varesig gräs eller annat, har dock trimmat lite här och där. Skulle besiktiga om släpvagnen men det var inte möjligt i Uppsala då det var enorma köer. Åkte och handlade mat på Maxi och plockade upp Miss G för ett besök på Ballingslövs kök istället. Visade sig att det tydligen var ett sådant som var i hennes lägenhet, ju mer vi letade efter hoar, kranar odyl, så fann vi dem på Ballingslövs websida.

I helgen har vi letat golv till lägenheten vid Globen och det börjar luta åt Tarkett eller Khärs. Ett svart ekgolv som ska ligga i hela lägenheten utom i hallen och badrummet.

Nu hoppas vi att vädret ska svänga om och ge oss sol i midsommar så att vi kan ta en färja ut i skärgården och sen blir det flytt av det nödvändiga in till den lägenhet som kommer att bli Miss G's tillfälliga bostad i ett par månader.

Ha det gött
M

Inga kommentarer: