söndag, oktober 07, 2012

Jaha så var man 48 :D

 Yoda följer Lasse Hallströms linje och har nu slutat äta tonfisk, hon äter nu bara torrisar. Kul de kostar en förmögenhet, medan den tonfisk hon tidigare älskade är rejält billig.
 Hemma hos Miss G går arbetet vidare med spackling och slipning men det börjar se bra ut, dock vart det inte mycket gjort denna helg då vi hade viktigare saker att göra.
 Vaknade i lördags morse och solen sken, det var lite kallt i luften men nu skulle vi till Nacka strand och dricka öl mm.
 Då de endast tar kontanter, på Stockholm Beer & Whiskey festival, så letade vi efter uttagsautomater på Söder. Efter 2 stängda hittade vi en lång kö vid 2 automater och ställde oss där. Efter en stund kom en massa kurder som vill frige Öscalan.
 Vi kom dit sista dagen vid halv 4 och efter 2 1/2 timmas köande så kom vi äntligen in, nästa gång köper vi förköpsbiljetter och kommer in inom 1 1/2 timma :D
 Favvobandet har utökat sin verksamhet och säljer nu inte bara musik, utan vin, öl snus och prylar.
 Det var även en del cigarrnasare där som hade fina prylar till salu, men då jag inte röker så fick jag njuta av deras rom istället :D
 Hade brorsan varit med så hade han nog fastnat vid denna bardisk.
 Vi gick efter att ha provat det mesta vidare till Engelen i Gamla stan och njöt av bandet No Comments, denna skylt satt på toadörren.
Av någon anledning så hade Miss G ingen överväldigande lust att brassa käk när vi kom hem, så det fick bli ett besök hos den lokala kebaberian :D

Ha en skön söndagskväll och en underbar vecka :D
M

Inga kommentarer: