söndag, mars 23, 2014

Kissar i byxorna glad över att våren äntligen är här.

 Jaha så var det helg igen, veckan har gått rätt fort, det har varit vår och sen vinter och sen vår igen. Vi fick massor av snö som sen två dagar senare var ett minne blott.
 I EPA huset som för ett tag sedan inrymde ett apotek som gjorde KK på ett par månader, har nu Forsa hembageri flyttat in. Hur många gånger har man inte stått och väntat på 24:ans buss utanför deras butik snett över gatan?
 Här såg man fram emot blommor, fågelsång och unga vackra kvinnor i korta kjolar men vad får man? 20 cm snö!!! Jaja det vart varmt och snön smälte och nu är våren äntligen på väg.
 Går förbi min gamla skola och slås av hur nergången den har blivit, men ser sen hur gammal den är och känner att den kommer att rustas upp, för en sån fin gammal byggnad kommer man ju inte att riva.
 Man hittade Emil i veckan, han låg och flöt vid övre föret i Fyrisån, skönt för hans föräldrar att äntligen kunna få svar på sina funderingar.
 Avslutade jobbveckan med att ersätta det trasiga handtaget på manöverpanelen som varit trasigt en lång tid, hittade ett handtag som inte går så ofta så jag tänkte att det inte gör något att jag lånar ett för att fixa upphängningen av den på detta vis.
Har nu rivit bägge väggarna i pellets förrådet och fått ut runt en kubik extra pellets samt hittat lite extra utrymme, här ska den nya vinkelslipen få jobba :D Ha en skön vecka på er vänner och alla vackra kvinnor som bor där ute i landet, jag älskar er alla <3 p="">

Inga kommentarer: