söndag, september 09, 2018

Valtider

 Har fått en ny växt på tomten, den har troligen spritt sig från en granne som har en likadan på sin tomt, vackert röda bär har den.
 Hösten är här så det gäller att pressa ur det sista av sommarens värme och ta ett dopp i poolen så ofta man hinner, ta en drink och koppla av och ladda upp för en kommande arbetsvecka.
 Sista veckan med snygga människor som delar ut äpplen, mackor, juice och kaffe med tillhörande propaganda inför det kommande valet.
 Årets sista Ackleja min fantastiskt vackra tvåfärgade juvel som nu blommat i snart en månad, en uthållig madame.
 Sossarna bjuckade på lite frulle, juice, äpple och en macka och ett litet kryss där man kan vinna priser, oklart vad priserna består av dock.
 Slutspurt för alla partier att håva in de sista rösterna inför valet.
 Hösten är här, löven och Löfvén faller och snart har vi en ny regering.
 Ölandstoken vid entrén blommar för fullt hemmavid.
 Vet inte om detta var en bra placering av uppmaningen att rösta i årets val.
 Fick till slut tag på en resa för att återse min underbara fru, till ett bra pris, har jagat länge för att få till tider och priser men nu hittade jag rätt, blir första gången med Turkarna.
 Har man möjlighet ska man utnyttja sin rätt till att rösta, visst riksdag är en sak men det viktigaste är i kommun och landstingsvalet, där kan du verkligen göra skillnad.
 Sossar i en bod, Alliansen i en annan och Nazisterna hade en egen bod men den försvann för ett par veckor sedan, undrar varför.
Avslutar helgen med ett par timmar i Hot tuben och ett par järn Thai whisky i strålande sol och dryga 21 grader. Ha det gött allesammans!

Inga kommentarer: