torsdag, augusti 20, 2009

Whao, vilken vecka. Måla, snickra, fixa och sen försöka få tid till att förbereda inför nästa dag och fixa matlåda osv. Miss G kom hit i onsdags och vi bokade en resa till Tunisien så om tre veckor ligger hon och jag och tar igen oss i Monastir, med lite tur. Vi åker 11/9 till ett land fullt med araber så det torde ju vara det säkraste, HAHA. Har kollat in Monastir via Google Earth och det finns en hel del att se så man får väl rundsmörja kameran innan man åker, dvs fixa batterier och minneskort.

Nu börjar det se hyfsat ut därhemma och det är ett betydligare ljus och lyster över fasaden när man kommer hem. På jobbet så är det fullt upp och i morgon ska vi iväg och plocka upp lite nya arbetskläder, får nog gå ner en storlek nu när jag gått ner 7 kilo i sommar. Ska gå igenom garderoben nu innan semestern och kolla in vad som ska med och vad som får stanna hemma.

Hoppas att ni får en bra helg, hmm kom på att jag måste äta ur frysen, då Johan har beställt ett lamm åt mig som kommer om ett par veckor. Har visserligen två frysboxar i källaren som inte är igång, men det känns onödigt att slå igång den bara för runt 10 kilo lammkött.

Ha det så gött och krama varandra i trafiken ;-)

M

Inga kommentarer: