tisdag, mars 02, 2010

Marskatt

Tjenixen på er!

Naturligtvis har det ju snöat som bara den igen och detta dagen innan den senaste pelletsleveransen. Nu kom han in ändå men när jag på fredagskvällen skulle in så var det en rejäl vall av blötsnö som skulle forserar och det tog ett tag att få loss bilen.

Jag plockade upp miss G i Uppsala och vi var till Ö&B och handlade lite och sen till Gränby centrum där vi besökte så gott som var enda butik på övervåningen. Miss G hittade en skinnjacka för 1600:- som hon bara måste ha, jodå den var verkligen skitsnygg, men det var en väska hon var ute efter och det hittade vi inte. Vi hittade faktiskt inte ens butiken som enligt reklamskylten på utsidan ska finnas på insidan.

Vi såg på lite svenska filmer i helgen och kan starkt rekommendera Bröllopsfotografen av Ulf Malmros, så jävla rolig men samtidigt eftertänksam. Lyckade med konststycket att proppa igen avloppet med matfett som stelnade efter en stund och fick spola hett vatten och diskmedel tills hoarna var fulla och sedan knacka på rören till det släppte. Denna vecka ska jag mest troligt ägna åt snöskottning, städning och sökande efter kläder och dyligt att ha med till Sälen om ett par veckor.

Har fått förfrågan om jag har lite gamla tidningar att sälja till en tapetserarverkstad som redesignar gamla möbler - Chic Bohem. Fick lite kul ideér på struntsaker man kan göra med gamla prylar, får se om man får tid i sommar att vara lite kreativ.

Ha det så gott och passa på att lapa lite sol om den dyker upp i vecka.
M

Inga kommentarer: