måndag, november 21, 2011

Massage, Fromage, Homage och Komage...

Grattis till er alla, nu har ni tillfälle att göra ett klipp, Coop i Tierp rear ut dessa godingar. Undrar varför? Tydligen inte var mans mat i dessa trakter :D

Veckan som gått kan väl sägas ha gått i turboraketfart, mycket pga att vi nu alla jobbar i samma hus, ja alla utom chefen för hon sitter i villan där vi alla fikar och äter vår lunch. Vi hinner så mycket mera och delar mer på allt jobb och hjälper varandra snabbt, vi hinner prata med varandra dock är det lite mindre roligt att det numer är P4 och inte P3 som står på.

I helgen som gick fick jag äntligen iväg släpkärran fylld till bredden med sopor, gamla paraboler, digitalboxar m.m. och en bil full med böcker och tyger som inte fick plats i Stockholm hanns också med att kastas på tippen, ja inte bilen, men innehållet :-)

Miss G och jag tog en sväng till Tobo och såg deras s.k. julmarknad, jisses vad det var tråkigt att se prylar som inte har med jul att göra och det var barmark och 5 grader plus.

Söndagen firades med att påbörja en ny kattaktivitet till Sissi som ska fraktas med bil till huvudstaden till helgen, en gammal möbel som byggs om till kattmöbel så att hon kan gömma sig, mysa, klösa och övervaka samt leka. Varför köpa när man kan göra själv? Möbeln är nästan färdigskruvad, nu ska bara tyget limmas på och till helgen skall stolpen kläs med rep att vässa klorna på.

Snart är det lönehelg och dags att betala räkningar igen så passa på att njuta innan dess, prova lite ny glögg och årets B.N. om ni hann få tag på en flaska eller två, som undertecknad som provade en flaska och lade en i vinkällaren för att aldrig öppnas.

Ha en skön vecka på er.
M

Inga kommentarer: