söndag, november 13, 2011

Mitten av november...

Veckan som gått har kantats av hårt arbete och glam och flärd.

Vi har nu gått in i den senare fasen av Skottens Plast och i veckan började alla ordrar gå från fabriken. På utsidan är fabriken så gott som klar och på insidan är elen så gott som färdigdragen. I torsdags hade vi därför fest för alla inblandade och grannar, leverantörer m.fl. en total succé.

Efter all skumpa, vin och öl, snittar m.m. fick vi med oss ett gäng bira hem, vilka jag avnjöt i Stockholm under helgen som gick. Fredagen gick i tätning av fönster hos särbon. Lördagen började med rensning av förråd och avslutades med ett besök på Mitt Kök, mat och vin/sprit mässan i Älvsjö.

Vi träffade massor av folk och bland annat Bengt Frithiofsson, som var i gasen, Dogge Doggelito som krängde prylar, Jan Johanssen, Jens Dolk, Tommy Myllymäki m.fl. Fick massor av dryck, mat och prylar, men lyckades ta oss hem till Johanneshov och se Så mycket bättre.

Söndagen var det rensa i förrådet dag för särbon, all skit ligger nu i min bil :D

På vägen hem lämnade jag in en rullgardin på IKEA och ett gäng flyttlådor till styvfarsan. Nu blir det disk, tvätt och städ samt sotning innan söndags whiskyn :D

Ha det gött i novembermörkret.
M


Inga kommentarer: