onsdag, januari 03, 2024

Gott nytt år och död åt SDR!

Det snöar varje dag och snöröjarna väljer att fylla igen alla hål jag skottat upp, här för brevbäraren eller aset till chef på SDR som inte har ballar nog att skriva att han avskedat mig utan bara hämtar in nycklarna för kontroll och sedan bara drar in mina uppdrag, uselt Mahmod, hoppas att ICA, COOP, Hemköp, Lidl mfl inte behöver betala för all den reklam som du inte delade ut när jag inte fick göra det, vi är många som inte fått reklam, men utgår att du debiterar dem fullt.

Även här hade jag skottat upp och fick soporna tömda men några timmar senare såg det ut som om jag aldrig satt en spade i snön.
Jag hade körscheman som inte fungerade om man inte var 2 i bilen och bägge fick kliva ur bilen vid varje brevlåda.Jag har antecknat hur många som inte ska ha reklam, så att alla vet hur mycket reklam man ska ta under armen.
Mitt års mest lyssnade musik på Spotify.
Har varit ner under 70 men ligger här just nu.
Eva Röse direkt från vår lilla stad i Thailand, grannby till Huay Yan, där världens bästa Kjelle Berqvist har hus och simskola för thailändska barn, gratis.
Sitala har städat uterummet, var behövligt då jag knappt tog mig fram till grillen.
Försökte backa ut till vägen, men hade ingen kraft, visade sig att däcket hoppat av fälgen pga punktering. Kollade med Rogers däck men där var det stängt och Roiner ville ha 5/7 tusen för byte av 2 framdäck.
Så här ser det ut pga att snöröjarna plogar upp nya vallar även när jag står så här, tack alla som hjälpt mig loss 2023.
Men det är vackert med snö, bara lite jobbigt och dyrt med uppvärmning.
Vi firade nyår i Nolmyra, med vår nya inneboende Nona.
Fick på mig smokingen trots att det är över 20 år sedan jag hade den på mig sist, min fru fick välja vilken av 6 smokingar jag skulle ha på mig, hon valde den varmaste och snyggaste, cirka 60 år gammal.
Thaikvinnorna hann skåla lite innan de återgick till att sjunga karaoke.
Det blev en del starkt efter tolvslaget, både vitt och brunt.
Fann en ny vän inne på toaletten.
Lade ut en förfrågan i Tierpsgruppen då jag fortfarande inte fått veckans reklam, det visade sig att jag var långt ifrån ensam. Men den usla chefen Mahmod eller hans underhuggare Hanna på Gävlekontoret har inte ens brytt sig om att meddela mig att jag är uppsagd.
Vilket jävla skitsnack, de enda som inte fått reklam är de som bor på Kyrkogatan och det pga en reklamkleptoman som jag larmat om men inte fått någon reaktion på. Har sett henne med färsk reklam i famnen trots att jag inte delat ut vid hennes dörr ännu.
Näe SDR står inte högt i mina tankar.
Man blir inte fet på denna ersättning, detta distrikt tar 3 timmar att dela ut på sommaren, på vintern tar det minst en timme till.
Ett av 6 distrikt jag hade från början hade jag 8 i Tierp och 3 i Örbyhus, sammanlagt mer än 20 timmar vid sommarväglag, nu runt 30 timmar.
Min älskade hustru på väg till jobbet för att knåda kvinnor och umgås med sina vänner.
Fick leverans av pellets på förmiddagen, tur det, hade bara 3 säckar kvar.
104 säckar som denna vecka kommer sluka 4 säckar per dygn, men nästa vecka runt 3 säckar. Obd varje säck kostar 90 spänn, lite dyrt för oss arbetslösa.
Yoda äter skinka, jag tog en skinkmacka och hade helt plötsligt en jamande katt vid min sida.
Bävar för helgen men ser fram emot nästa vecka.
 

Inga kommentarer: