lördag, juni 06, 2015

En vecka av Juni avverkad och det var fanemig på tiden att det kom lite värme!

 Hmm, glad sommar på er alla. Knallar ner för Vretgränd och får syn på detta och en tanke slår mig, Garnapan har varit framme igen, men så ser jag taggen om en utställning på Upplandsmuseet
 Får syn på detta på Latitude-59 och tar en bild och sen plingar det till i mobilen och jag får reda på att detta är den mest exklusiva rom man kan köpa på bolaget.
 Känslan när man utarbetad stänger ner fabriken för veckan och svettig tar sig till sin favorit krog och ägaren bjuckar på en hamburgertallrik. !!!
 Ja så här ser min arbetsstation ut just nu, det är mycket stödkörning av små skvättar av allt möjligt.
 Och när man kommer hem till Tierp för attklippa gräset för första gången för i år, ja det har varit regn så gott som varje dag.
 Och på Åhlens i Uppsala går det vidare med rivning och byte av balkar.
 Soligt på torsdagen och man drar igång klipparen, får upp den till första grästuvan och fäller ner spaken för att få igång kniven och då går vajern av, bara att börja mecka och sen gå in och Googla upp en ny vajer och beställa hem den till nästa vecka.
 Skönt att kunna stå under tak när det regnar och grilla  en köttbit med ett glas vin i handen, en gratäng i ugnen till matlådan och lite potatissallad för kvällen med lite grönsallad till.
 Äntligen fredag och man får träffa sina vänner på Latitude-59, ta ett par öl och koppla av.
 Och när ägaren undrar om man vill ha något att äta och man säger att detblir bra med en tallrik pommes och får in detta.
Fyra öl senare på väg hem så stannade vi på Unico för en sista öl och det var fortfarande 17 grader varmt, det har varit en bra dag och jag ser nu fram emot Nationaldagsfirandet i Stockholm. Ha det gott allesamman.

Inga kommentarer: