torsdag, augusti 09, 2007

Vardagens tristess

Snackar med Mr X så gott som dagligen, vi sitter i samma sits, ensamma killar på jakt efter någon att dela livet med. Chattar med Ms X så gott som varje kväll, hon är mitt stöd och ser till att jag inte gör någonting dumt och det känns bra. Mailar en del fram och tillbaka till en del andra som vill veta hur det går med allt och alla. Nicke på jobbet är i Blackpool på en punkfestival och jag jobbar som vanligt. Faan vad livet suger på vardagarna.

Var till brädgården och köpte lite lister för 300 spänn för att bygga ett elementskydd, allt fick rum i en hand. Har dock inte ännu sett visionen av hur det ska se ut ännu, men det kommer väl till mig när jag minst anar det.

Har lovat mig själv att ta det lite lugnt och se till att komma i säng lite tidigare än det blivit de senaste kvällarna.Är förhoppningsfull inför helgen. Hoppas att garderoben, sovrummet och datarummet kommer att vara klara snart, så att jag kan börja packa upp flyttlådorna och få lite ordning och reda i hemmet. Vill sååå gärna börja med köket, men då ska de andra rummen jag börjat med vara klara. Det är ju inte så mysigt att tända stearinljus i ett rum fullt med spackel och verktyg, eller hur? Längtar nästan till vintern då jag inte längre kan eller måste göra något i trädgården eller på uppfarten, har dock inte så mycket kvar som måste göras där.

Ha det så gott och ta hand om er, eller kom hit och jobba ;-)

M

2 kommentarer:

MsX sa...

Hörru, ta det lugnt ;-) och hoppas allt är bra ändå...

Garden Invader sa...

Det vet du mannen! ;-)